Over de stadswandelingen

Het aantal buitenlandse toeristen in Macedonië groeit gestaag. Maar er is bijna geen (Nederlandse) informatie beschikbaar. Wandelen Macedonië biedt nu twee mooi vormgegeven stadswandelingen voor toeristen die steden graag te voet ontdekken: Stadswandeling Skopje en Stadswandeling Ohrid.

Stadswandeling Skopje kwam voor het eerst uit in 2013. Na een zeer succesvol eerste jaar, beleeft Stadswandeling Skopje nu haar tweede editie. Tegelijkertijd is er een andere wandeling aan het aanbod toegevoegd: Stadswandeling Ohrid. Beide wandelingen zijn digitaal verkrijgbaar.

sanne linda skopje city walk


Over de uitgever

Wandelen Macedonië wordt vertegenwoordigd door twee Nederlandse vrouwen die sterke banden met Macedonië hebben. We weten dat Macedonië het waard is om bezocht te worden, maar we weten ook dat het niet altijd gemakkelijk is om dit land zonder reisleider te ontdekken. Onze stadswandelingen stellen je in staat om het beste van Macedonië te leren kennen en tegelijkertijd iets te leren, terwijl je geniet van de vrijheid van het reizen.