Stadswandeling Skopje

Stadswandeling SkopjeStadswandeling Skopje biedt twee stadswandelingen, waarvan een door de oude stad en de andere door het moderne gedeelte van het centrum. Beide wandelingen zijn los van elkaar te lopen en ook de volgorde waarin je de wandelingen loopt is aan jou. De wandelingen duren ieder ongeveer 1,5 uur, exclusief museumbezoek en terrasjes.

Beide wandelingen zijn gemarkeerd op een plattegrond en de tekst beschrijft ook welke kant je uit moet. Daarbij is er veel informatie over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Zo kun je niet verdwalen en zul je niets interessants missen. Zowel het nieuwe als het oude centrum van Skopje hebben veel te bieden, dus we wensen je een mooie en leerzame route. Er is veel te zien!

Skopje te voet ontdekken was nog nooit zo gemakkelijk.

Koop Stadswandeling Skopje


Stadswandeling Ohrid

Ohrid City WalkMet de Stadswandeling Ohrid ontdek je de oude stad van Ohrid. Je komt langs de belangrijkste en mooiste plekken van de stad, inclusief schitterende uitzichten en historische bezienswaardigheden. De wandeling duurt ongeveer 3 uur, exclusief kerkbezoekjes en terrasjes.

De wandeling is gemarkeerd op een plattegrond en de tekst beschrijft ook welke kant je uit moet. Daarbij is er veel informatie over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Zo kun je niet verdwalen en zul je niets interessants missen. We nemen je graag mee op ontdekkingsreis en wensen je een mooie en leerzame route. Houd je fototoestel in de aanslag!

Ohrid te voet ontdekken was nog nooit zo gemakkelijk.

Koop Stadswandeling Ohrid


Meer wandelingen

In de toekomst komen er wellicht nog meer wandelingen. We houden je op de hoogte.